STAP 3 – MULTIPLY
JOUW KEYS PLAN

Stap 1
DISCOVER
Stap 2
ACTIVATE
Stap 3
MULTIPLY

Gefeliciteerd! Je hebt de derde stap in de Keys Activation Track gezet. Je plan is klaar. Met deze laatste stap ga je van dromen naar doen: leven vanuit je volle potentieel. Je sleutels inzetten op elk terrein van je leven. Hieronder vind je jouw eigen Keys Plan. Helemaal afgestemd op jouw leven!

HET PLAN VOOR MIJN No Data

Je startpunt op dit levensgebied is wat jij bij de tevredenheidscheck hebt aangegeven. Jouw gevoel van tevredenheid en geluk heb je gewaardeerd met het cijfer 0. Je wilt heel graag dat dit groeit naar een 0. Dan ben jij tevreden over de waarde die je toevoegt.

No Data

Deze sleutels wil ik meer gebruiken

  • No data available

Je hebt deze sleutels gekozen om specifiek te gebruiken in dit levensgebied. Als je je bewust wordt van de waarde die je hiermee toevoegt, dan groei je er vanzelf in.

Op deze datum heb ik mijn doel gehaald

No data Available

Je hebt een deadline gesteld. Dit helpt jou om stappen te zetten Het maakt jouw doel tastbaar en concreet.

Deze personen of acties heb ik nodig:

  • No data available

Als je bewust mensen vraagt om je te ondersteunen in dit proces kan dat je enorm helpen. Het kan ook helpend zijn om specifieke acties te plannen of andere hulpmiddelen in te schakelen. Jij hebt aangegeven dat je dit nodig hebt om echt vanuit je volle potentieel te leven. Om je sleutels in te zetten en tot actie te komen.

Mijn belemmeringen

  • No data available

Je merkt dat deze dingen jou belemmeren om waarde toe te voegen in dit levensgebied.

Dit helpt mij

  • No data available

Jij hebt aangegeven dat bovenstaande punten jou helpen om met je belemmeringen om te gaan.

Maak een Keys account

Wil je tips ontvangen die je helpen jezelf verder te ontwikkelen? Maak een account aan en schrijf je in voor de nieuwsbrief! In Mijn Keys heb je ook een overzicht van jouw Track en kun je eenvoudig delen van de track opnieuw maken of aanpassen.

De Keys Academy

Wil je meer leren over jouw profiel en hoe je een verschil kan maken? Schrijf je in voor de Discover training en leer over de filosofie en basisprincipes van Keys. Na deze training kun je je eigen Keys Profiel lezen en begrijpen.

X

CONTACT

Stichting Keys
Drostestraat 16
3958 BK Amerongen
Die Niederlande
0031 343 745 700

info@keystest.nl

VOLG ONS

© 2023 Stichting Keys - All rights reserved