OVER KEYS –

WIE ZIJN WE

STICHTING KEYS

Keys bestaat sinds 2007. We zijn een stichting die wereldwijd mensen, teams en organisaties wil begeleiden, motiveren en inspireren bij het ontsluiten van hun potentieel.

Met onze Keys Test, programma’s en trainingen helpen we individuen, bedrijven en organisaties om hun unieke potentieel te ontdekken en dat in te zetten voor de wereld om hen heen.

ONZE FILOSOFIE

KEYS INTERNATIONAAL

Keys is een snelgroeiende organisatie. We zijn naast Nederland, actief in Duitsland en Ierland. Onze website is te bezoeken in het Engels en het Duits en zal over enige tijd ook in Farsi beschikbaar zijn.

“We willen wereldwijd mensen helpen bij het ontdekken van hun potentieel.”

“We willen wereldwijd mensen helpen bij het ontdekken van hun potentieel.”

KEYS ACTIVITEITEN

Keys biedt een uiteenlopend aanbod aan programma’s en trainingen voor individuen, teams en organisaties. Via onze Keys Track en de Keys Academy willen wij inspireren en motiveren.

We hebben een uniek traject ontwikkeld waarmee je een nieuwe kijk krijgt op wie je bent, wat je kan, en waar en hoe jij waarde toevoegt aan de wereld om je heen. De basis hiervan is de Keys Test.

KEYS ACTIVATORS

Keys Activators zijn gecertificeerde trainers die opgeleid zijn om de Keys Track in te zetten voor individuele begeleiding en teambegeleiding. Een Keys Activator heeft de Activate Opleiding aan de Keys Academy afgerond.

Lees het verhaal van Keys Activator Annemieke of van Anne, die met activator Nathalie aan de slag ging.

STEUN HET WERK VAN KEYS

Keys is een stichting zonder winstoogmerk. Wij geloven in de kracht van het delen. Onze producten stellen wij kosteloos beschikbaar. Inkomsten ontvangen wij uit donaties en het verzorgen van trainingen. Steun onze missie en pay it forward.

Pop-up Reminder
X

CONTACT

Stichting Keys
Drostestraat 16
3958 BK Amerongen
0343 74 57 00

info@keystest.nl

VOLG ONS

© 2024 Stichting Keys - All rights reserved