ACADEMY –

ACTIVATE OPLEIDING INDIVIDU

Deze opleiding traint jou om de Keys methodiek en tools als professional te gebruiken. Toegespitst op jouw unieke profiel leer je over de Keys filosofie, de 5 sleutels en onze Keys Track. Na deze training kun jij een Keys Profiel doorgronden, het potentieel van mensen openen én activeren! De Activate Opleiding Individu leidt je op tot gecertificeerd Keys Activator.

VOOR WIE

Deze opleiding is voor professionals die de Keys methodiek willen inzetten in hun werk. Ook kan de opleiding gevolgd worden door particulieren die zich verder willen ontwikkelen.

INHOUD PROGRAMMA

  • Je leert de basisprincipes van Keys.
  • Je leert aan de hand van jouw eigen Keys Profiel wat voor type Keys Activator je bent.
  • Je leert persoonlijke Keys Profielen te interpreteren.
  • Je leert hoe je met iemand de Keys Track doorloopt.
  • Je leert het maximale potentieel uit iemand te halen.

De eerste zes dagen leren wij je alles over het Keys Profiel. De andere dagen gaan we in op de Keys Track en hoe jij op basis van jouw profiel als activator aan de slag gaat. Dit tweede deel heeft een praktische insteek. Je oefent de begeleiding van de Keys Track met drie personen uit jouw omgeving.

RESULTAAT

Na de training ben je gecertificeerd Keys Activator. Jij hebt uitgebreide kennis van de Keys tools en je kent alle ins en outs van de Keys Track. Hiermee leer je individuen waar zij van nature goed in zijn.

VERVOLGOPLEIDING

PRAKTISCHE INFORMATIE

Cursusduur

10 dagen (in 3-4 maanden)

Tijd

09:00 – 16:30 uur

Aantal deelnemers

Maximaal 16

Locatie

De Keys Academy bij Kasteel Amerongen

Prijs

€ 3500,- excl. btw

Inbegrepen: Handboek, trainingsmaterialen, toegang tot de digitale Keys omgeving met resources en testen, dagarrangement met uitgebreide lunch, certificaat.

Zo tof om mensen te laten herontdekken wie ze zijn om ze zo de beste versie van zichzelf te laten worden.
 – Mirjam

Zo tof om mensen te laten herontdekken wie ze zijn, om ze zo de beste versie van zichzelf te laten worden.
 – Mirjam

WERKWIJZE

De opleiding bestaat uit 10 bijeenkomsten. Een bijeenkomst start om 09:00 uur en eindigt om 16:30 uur.

Deelnemers

Onze trainingen worden gegeven in kleine groepen van 10-16 deelnemers.

Trainers

De training wordt gegeven door ervaren Keys specialist Jan van Meerveld en zijn team. Onze trainers hebben een gedegen opleiding en ruime ervaring in het werkveld.

Voorkennis

Er is geen voorkennis vereist.

Certificaat

Deze opleiding wordt afgerond met een Keys certificaat. Na afronding van deze training kun je de opleiding tot Keys teaminspirator of teamactivator volgen. Je bent dan in staat om teams te activeren om hun maximale potentieel te benutten.

Keys Academy

De Keys Academy bevindt zich op het prachtige landgoed van Kasteel Amerongen en biedt
de perfecte plek voor deze inspirerende training. Neem een kijkje!

DATA

  • 6 & 7 juni, 20 & 21 juni, 4 & 5 juli, 4 september, 18 september, 10 & 11 oktober
  • 3 & 4 oktober, 24 & 25 oktober, 6 & 7 november, 22 november, 11 december, 9 & 10 januari 2025

OPLEIDINGSTARIEF

Prijs: € 3500,- excl. btw

De missie van Keys

Keys is een non-profit instelling met een missie. Daarom willen we dat deze opleiding voor iedereen toegankelijk is. Dit betekent dat wij flexibel omspringen met het opleidingstarief. In het inschrijfformulier kun je kiezen hoe je jouw opleidingskosten wilt betalen. Vormt het tarief een drempel om deel te nemen aan de training? Geef dat aan, dan nemen wij contact met je op voor de mogelijkheden.

LOCATIE

Onze trainingen vinden plaats bij Kasteel Amerongen. Heb je speciale behoeften of voorzieningen nodig? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Kennis over de tools met direct leren hoe deze toe te passen. Het eerste ‘goud’ is voor jezelf! Na de training blijf je verbonden met andere activators, heel prettig!

INSCHRIJVEN

Na inschrijving ontvang je zo spoedig mogelijk een e-mail van je trainingsassistent. Hierin vind je de bevestiging van je aanmelding, de factuur, een link naar je Keys Test en uitleg over jouw trainingstraject. Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact op via het contactformulier.

Kennis over de tools met direct leren hoe deze toe te passen. Het eerste ‘goud’ is voor jezelf! Na de training blijf je verbonden met andere activators, heel prettig!

X

CONTACT

Stichting Keys
Drostestraat 16
3958 BK Amerongen
0343 74 57 00

info@keystest.nl

VOLG ONS

© 2024 Stichting Keys - All rights reserved