MEER WETEN  –

OVER DE KEYS TRACK

De Keys Track is een vernieuwend online traject dat je inzicht geeft in wie je bent, wat je kan en wat voor jou echt telt. Het maakt stapsgewijs duidelijk hoe jij een positief verschil kunt maken in jouw omgeving. De Keys Track bestaat uit 3 eenvoudige stappen.

In stap 1 ontdek je met de Keys Test jouw potentieel: 5 persoonlijke sleutels. In stap 2 en 3 wordt je gestimuleerd om actief met deze sleutels aan de slag te gaan in je leven.

Keys heeft als uitgangspunt dat je als mens niet zomaar op de wereld bent. Jouw leven is bedoeld om waarde toe te voegen op die plekken waar jij actief bent. De Keys Track helpt jou te ontdekken wat jouw potentieel is en dat in te zetten voor de wereld om je heen.

ONLINE OF MET ACTIVATOR

Je kunt de Keys Track gratis online volgen in je eigen tempo. Wil je meer verdieping en persoonlijke feedback? Dan kun je kiezen voor een Keys Track met begeleiding door een gecertificeerd Keys Activator.

1. DISCOVER
Keys Test
2. ACTIVATE
Keys Check
3. MUTIPLY
Keys Plan
1. DISCOVER
Keys Test
2. ACTIVATE
Keys Check
3. MUTIPLY
Keys Plan

De Keys Test: Krijg inzicht in jouw unieke sleutels

Discover bestaat uit de Keys Test en jouw persoonlijke Keys Profiel. De Keys Test is een persoonlijkheidstest die zichtbaar maakt wat jij van nature in je hebt: jouw potentieel, oftewel: jouw 5 natuurlijke sleutels. Deze sleutels geven inzicht in wie jij bent, wat je kan en wat voor jou echt telt. Met dat inzicht kun jij een verschil maken in de wereld om je heen.

De Keys Test is ontstaan in 2007 en wordt met succes al jarenlang gebruikt en toegepast. Niet alleen voor individuen, maar ook in bedrijven, organisaties en instellingen. De kwaliteit van de test wordt continu verbeterd. Een team van wetenschappers en onderzoekers is dagelijks vol passie bezig om onze test te valideren en te verbeteren, zodat jouw resultaat betrouwbaar is.

De test duurt ongeveer 15 tot 20 minuten. Na het afronden van de test krijg je een persoonlijk Keys Profiel. Hierin wordt zichtbaar welke unieke combinatie van sleutels in jou schuilt. Zo kun je zien hoe jij hiermee van waarde bent voor jouw persoonlijke omgeving en in je werk.

Wat maakt de Keys Test anders dan andere testen?

Wat de Keys Test radicaal anders maakt dan andere persoonlijkheidstesten, is dat Keys naar je kijkt vanuit het perspectief dat jij een verschil maakt in de wereld om je heen. Jouw leven is bedoeld om waarde toe te voegen op de plekken waar jij actief bent. We kijken naar natuurlijke eigenschappen waarmee je bent geboren. Vijf unieke kenmerken die helemaal met jou zijn verweven. De combinatie hiervan is jouw potentieel

STAP 2 – ACTIVATE

De Keys Check: Breng jouw groeimogelijkheden in kaart

Activate daagt je uit tot reflectie. Met je persoonlijk Keys Profiel in handen weet je wat je sleutels zijn en hoe jij volledig tot je recht komt. In de Stap Activate kijk je in hoeverre jij deze sleutels al inzet in je leven.

Met behulp van de Keys Check nemen we je mee door 3 levensgebieden: je persoonlijk leven, je werk en de maatschappij. Je kijkt hoe jij jouw 5 sleutels hier kunt gebruiken.

In de Keys Check geef je zelf aan in hoeverre jij jouw sleutels in deze 3 gebieden van jouw leven hebt geactiveerd. Je zult zien dat je jouw sleutels in sommige gebieden al goed toepast, maar dat er in andere gebieden nog winst te behalen is.

STAP 3 – MULTIPLY

Kom in actie met het Keys Plan

Multiply is stap 3 van de Keys KeysTrack: tijd voor actie. Je maakt een plan om met jouw 5 sleutels aan de slag te gaan. Je maakt dit plan voor 1 of 2 levensgebieden waar je verandering wilt.

Multiply helpt je stapsgewijs je plan op te zetten. Via een aantal inspirerende vragen koppel jij dat wat je in huis hebt aan een specifiek doel. Je benoemt wat je belemmert en wat je nodig hebt om jouw doelen te behalen. En Je zet op een rijtje wat jouw persoonlijke stappenplan is.

In korte tijd heb jij je eigen Keys Plan waarmee jij jouw volle potentieel kunt leven!

UNLOCK YOUR FULL POTENTIAL

Bij Keys geloven we dat je als mens niet zomaar op de wereld bent. Jouw leven is bedoeld om waarde toe te voegen op die plekken waar jij actief bent. Keys’ missie is om jou te helpen ontdekken wat jouw potentieel is en dat in te zetten voor de wereld om je heen. Keys wil jou stimuleren om een verschil te maken in je omgeving. Ons doel is dat jij volledig tot je recht komt

“Ontdek vandaag de sleutels waarmee je morgen het verschil maakt!”

X

CONTACT

Stichting Keys
Drostestraat 16
3958 BK Amerongen
0343 74 57 00

info@keystest.nl

VOLG ONS

© 2024 Stichting Keys - All rights reserved