INSPIRE –

MAAK OOK EEN VERSCHIL

Verhaal van de maand

DE KEYS TRACK: ZELFSTANDIG ONLINE OF SAMEN MET EEN KEYS ACTIVATOR

We zijn allemaal op zoek naar onze plek in de wereld. We willen er graag bij horen en passen ons aan naar de situaties die op ons pad komen. We leven dag in, dag uit zoals we denken dat van ons verwacht wordt, maar is dit wel wie we werkelijk zijn? Komen we zo wel maximaal tot ons recht? Dit zijn vragen die ons allemaal van tijd tot tijd bezighouden.

Bij Keys geloven we dat iedereen beschikt over natuurlijke kwaliteiten. Als je je bewust wordt van deze kwaliteiten, kan je echt iets betekenen voor de wereld om je heen. Om je hier een handje bij te helpen ontwikkelden we de Keys Track.

DE KEYS TRACK: EEN ONTDEKKINGSREIS NAAR JEZELF EN JE POTENTIEEL

Maar, wat is de Keys Track dan precies? Het is een kort en krachtig traject dat bestaat uit drie eenvoudige stappen: Discover, Activate en Multiply. De Keys Track geeft inzicht in wie je bent en hoe je vanuit jouw unieke potentieel kunt leven en bijdragen.

De Keys Track zit vol persoonlijke ontdekkingen en zelfreflectie. Door middel van wetenschappelijk onderbouwde tools ontdek je wie je bent en welke concrete stappen je kunt zetten om jouw doelen te bereiken. De Keys Track blijft dus niet alleen bij waardevolle inzichten, maar zet je ook direct aan tot actie. Door te leven vanuit jouw unieke potentieel zet je een stap richting een waardevol leven vol impact.

De eerste stap richting een leven dat naadloos aansluit bij jouw potentieel? Discover. In deze eerste stap van de Keys Track ontdek je wat jouw natuurlijke eigenschappen zijn aan de hand van de Keys Test.

DE KEYS TEST: ONTDEK JOUW UNIEKE KWALITEITEN

De Keys Test is een unieke persoonlijkheidstest, die je door middel van vragen laat zien waar jij in je kracht staat. Dit doet de Keys Test aan de hand van vijf sleutels: eigenschappen, lenzen, focus, talenten en waarden. Wat deze test uniek maakt is zijn positieve uitgangspunt. De Keys Test gaat er vanuit dat je van nature beschikt over kwaliteiten waarmee jij waarde kan toevoegen aan jouw omgeving

De uitslag van de Keys Test wordt weergegeven in een Keys Profiel. Jouw Keys Profiel laat zien welke unieke combinatie sleutels jij bezit. Het laat zien hoe jij hiermee van waarde bent voor jouw persoonlijke omgeving, in je werk en sociale leven. Met deze inzichten op zak kun je nu de volgende stappen van de track doorlopen en tot actie over gaan. Dit kun je zelf online doen of samen met een gecertificeerd Keys Activator.

DE KEYS TRACK: ZELFSTANDIG, GRATIS & ONLINE

Een van de mogelijkheden die we bij Keys aanbieden is om de Keys Track zelfstandig en gratis te doorlopen via een online traject. Je kunt in je eigen tempo en op de manier die bij jou past de drie stappen van de Keys Track afleggen. Bij iedere stap krijg je een kort verslag met de resultaten en inzichten die je tijdens deze stap hebt gekregen: jouw Keys Profiel, Keys Check en Keys Plan. Reflecterend op de uitslagen ontdek je wie jij ten diepste bent, of jouw sleutels volledig tot hun recht komen in je huidige leven en welke stappen je moet zetten om vanuit je volle potentieel te leven. Door een Keys-account aan te maken worden jouw resultaten en verslagen opgeslagen en veilig bewaard.

DE KEYS TRACK: SAMEN MET EEN KEYS ACTIVATOR

Naast de online Keys Track, bieden we ook de mogelijkheid om het traject te doorlopen met een Keys Activator. Dit zijn onafhankelijke coaches die aan onze Keys Academy zijn opgeleid om de Keys Track en tools te gebruiken in hun eigen praktijk. Hierdoor kunnen ze jou helpen ontdekken waar jij in je kracht staat en hoe je kunt bijdragen vanuit dit unieke potentieel.Wil je meer weten over wat een Keys Activator voor jou zou kunnen betekenen? Lees hier over Anne’s ervaring met Nathalie, één van onze activators.

Iedere activator biedt op een persoonlijke manier verdieping en persoonlijke feedback. Jij kiest zelf wie jij denkt dat jou het beste kan begeleiden. Een overzicht van alle Keys Activators kun je vinden op onze website. Je ontvang persoonlijke begeleiding bij het doorlopen van de Keys Track voor een afgesproken uurtarief. In drie ontmoetingen krijg je inzicht in wie je bent en hoe je dit kan inzetten om een positieve impact te maken op jouw omgeving.

Bij iedere stap van de Keys Track ontvang je een verslag dat uitgebreid jouw resultaten toelicht met achtergrondinformatie en context. Tijdens de ontmoetingen met jouw activator reflecteer je op de inzichten die de verslagen je geven en gaan jullie hier samen de diepte over in. Door de ervaring en kennis van de activator kun je grote stappen maken.

Hier zie je in één oogopslag de overeenkomsten en verschillen tussen beide manieren om de Keys Track te doorlopen, en bedenk er is geen goede of foute manier. Het is jouw ontdekkingsreis en je moet deze vormgeven op een manier waar jij je prettig bij voelt en die voor jou impact heeft.

ONTDEK HOE OOK JIJ VAN BETEKENIS KUNT ZIJN

Keys biedt een uniek en vernieuwend online traject dat je inzicht geeft in wie je bent, wat je kan en wat voor jou echt telt. Het maakt stapsgewijs duidelijk hoe jij een positief verschil kunt maken in jouw omgeving. De Keys Track bestaat uit drie eenvoudige stappen, waardoor jij ontdekt hoe je waarde kunt toevoegen in je omgeving op een manier die bij jou past.

LEES VERHALEN OVER KEYS VAN ANDEREN

“Het DNA-traject heeft mij inzicht gegeven in mijzelf. Daar waar ik mijzelf enigszins dacht te kennen, is het alsof er nu puzzelstukjes met de plaatjes naar boven gericht zijn én de stukjes aan elkaar passen. Wat mij hierbij enorm helpt is dat er woorden zijn gegeven aan eigenschappen die bij mij horen, met sterkten en aandachtspunten.” – Sander

“Jarenlang werkte ik in dezelfde branche omdat ik dacht dat dit het enige was wat ik goed kon. Door het maken van de testen, vond ik mezelf terug en wist ik weer het beste uit mezelf te halen. In het begin toen ik de uitslag van de testen zag kon ik haast niet geloven dat het over mij ging. En door nu iedere dag datgene te doen waar ik blij van wordt, is werken als een hobby!” – Shirley

“De DNA test bevestigde wat ik altijd “wist”, maar niet goed kon plaatsen. Ik heb meer inzicht gekregen in mijn waarden. Doordat ik weet en leer wat mijn sterkte en minder sterke punten zijn, kan ik dit ook beter tijdens een sollicitatiegesprek duidelijk maken. De reis van mijzelf ontdekken gaat door, maar door iets tastbaar te hebben kan ik mezelf er altijd weer aan herinneren. ” – Melissa

INSPIRE – JOU

Wil je weten wat je in je hebt om van betekenis te zijn voor je omgeving? Met een Inspire Sessie vanuit de Keys filosofie ontdek je wat er altijd al in je zat en inspireren we jou om hiermee aan de slag te gaan. Breng je droom tot leven!

INSPIRE – TEAMS

Heb je als team frisse energie en nieuwe inspiratie nodig? Met een Inspire Sessie voor teams (her)ontdek je als team en teamlid je toegevoegde waarde en (re)activeer je je betrokkenheid bij de missie van de organisatie. Inspiratie gegarandeerd!

INSPIRE – ORGANISATIES

Wat ligt er in het hart van je organisatie?Hoe kom je van droom tot uitvoering? In een dagdeel nemen we mee aan de hand van het Keys gedachtegoed in het waarom, hoe en wat van je organisatie. Onze belofte: je gaat met een hoofd vol inspiratie en ideeën naar huis!

INTERESSE IN EEN INSPIRE SESSIE?

Op zoek naar inspiratie voor jezelf, je team of je organisatie? Wil jij een Inspire sessie boeken of wil je meer informatie ontvangen. Neem dan contact met ons op. De Inspire sessies worden gegeven op Kasteel Amerongen.

WIL JIJ OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Wil je maandelijks inspiratie ontvangen om te plussen, en wil je op de hoogte blijven van alles wat Keys te bieden heeft, zoals onze trainingen en andere sessies? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

AANMELDEN

JA, IK WIL OP DE HOOGTE BLIJVEN

Stuur mij maandelijks inspiratie om te plussen, en hou mij op de hoogte van alles wat Keys te bieden heeft.

Privacy beleid

Ik ga akkoord met de het privacy beleid van Keys (wij delen geen persoonsgegevens met derden).

Privacy beleid(Vereist)

X

CONTACT

Stichting Keys
Drostestraat 16
3958 BK Amerongen
(0343) 745700

info@keystest.nl

VOLG ONS

© 2023 Stichting Keys - All rights reserved