INSPIRE –

MAAK OOK EEN VERSCHIL

Verhaal van de maand

HET KEYS PLAN: VAN ABSTRACT DOEL NAAR CONCREET STAPPENPLAN

Bij Keys geloven we dat iedereen van nature over kwaliteiten beschikt waarmee zij een positieve impact hebben op hun omgeving. Met behulp van de Keys Track willen we jou helpen ontdekken welk potentieel er in je schuilt en hoe je hiermee waarde toevoegt aan de wereld om je heen. Tijdens de Keys Test heb je ontdekt wie je bent en welke unieke kwaliteiten jij bezit. Vervolgens heb je tijdens de Keys Check hierop gereflecteerd en inzicht gekregen in jouw groeipotentieel. 

Nu je weet wie je bent en waar er ruimte en de wens is om te groeien is het tijd om daadwerkelijk stappen te gaan zetten. Het is tijd om een plan te maken. Hoe wil jij een positief verschil maken in je persoonlijk leven, je werk, en/of de maatschappij? Hoe kan je dit doel realiteit maken? Om dit overzichtelijker voor je te maken ontwikkelden we het Keys Plan: een concreet plan dat je stap voor stap helpt om jouw kwaliteiten te activeren. 

HET KEYS PLAN: MET KLEINE STAPPEN NAAR JOUW DOEL

We kennen het allemaal: je wilt graag ergens mee beginnen of je wilt graag iets veranderen in je leven, maar hoe? Die eerste stap zetten is vaak lastig. Het Keys Plan helpt je bij het behalen van jouw doel. In plaats van je vast te bijten in het einddoel, kijken we naar de kleinere stappen die je kunt zetten en die je naar dit einddoel zullen leiden. Hiermee maken we jouw doel behapbaar en voorkom je dat je je verslagen voelt omdat je je doel nog niet hebt gehaald. 

HET KEYS PLAN: VAN WENS NAAR REALITEIT

Met het Keys Plan maak jij jouw doel concreet door het op te delen in kleine, specifieke stappen. Dit doet het Keys Plan door middel van twee onderdelen: jouw stappenplan en jouw strategie. 

Jouw stappenplan. Jij bepaalt welke stappen je gaat zetten om je doel te bereiken door het invullen van een vragenlijst. Hierbij start je bij de huidige situatie en omschrijf je de tussenstappen die je naar jouw gewenste einddoel gaan brengen. 

Jouw strategie. In dit onderdeel geef je aan wat jij nodig hebt om de door jouw gewenste situatie te bereiken. Wat zit je in de weg om je doel te bereiken? En wat kun je doen om met deze belemmeringen om te gaan? En wie of wat kan je hierbij helpen? 

Het Keys Plan richt zich op één van de Triple Plus-gebieden: persoonlijk leven, werk of maatschappij. Hierbij gaat het Keys Plan uit van de behoefte die naar voren kwam tijdens de Keys Check. Je kunt Keys Plannen maken voor alle gebieden waarin jij graag meer vanuit je kwaliteiten wilt leven om zo een positieve impact te maken op jouw omgeving.  

HET KEYS PLAN: DE LAATSTE STAP NAAR LEVEN VANUIT JOUW POTENTIEEL

Het Keys Plan is een onderdeel van de Keys Track: een kort en krachtig traject vol inzichten in wie je bent en hoe je vanuit jouw unieke potentieel kunt leven en bijdragen. Tijdens de Keys Track blijft het niet bij inzichten, maar ga je deze ook gelijk toepassen op je eigen leven. Je kunt de Keys Track zelfstandig doorlopen op de website, maar ook samen met een gecertificeerd Keys Activator. Lees hier over de verschillende mogelijkheden die er zijn en hun voordelen. 

Het Keys Plan is de derde en laatste stap van de Keys Track en sluit hiermee jouw ontdekkingsreis af. Hij bouwt voort op de inzichten die je tijdens de eerste (Discover) en tweede (Activate) stappen hebt verkregen en helpt je deze om te zetten naar actie. 

ONTDEK HOE OOK JIJ VAN BETEKENIS KUNT ZIJN

Keys biedt een uniek en vernieuwend online traject dat je inzicht geeft in wie je bent, wat je kan en wat voor jou echt telt. Het maakt stapsgewijs duidelijk hoe jij een positief verschil kunt maken in jouw omgeving. De Keys Track bestaat uit drie eenvoudige stappen, waardoor jij ontdekt hoe je waarde kunt toevoegen in je omgeving op een manier die bij jou past.

LEES VERHALEN OVER KEYS VAN ANDEREN

“Het DNA-traject heeft mij inzicht gegeven in mijzelf. Daar waar ik mijzelf enigszins dacht te kennen, is het alsof er nu puzzelstukjes met de plaatjes naar boven gericht zijn én de stukjes aan elkaar passen. Wat mij hierbij enorm helpt is dat er woorden zijn gegeven aan eigenschappen die bij mij horen, met sterkten en aandachtspunten.” – Sander

“Jarenlang werkte ik in dezelfde branche omdat ik dacht dat dit het enige was wat ik goed kon. Door het maken van de testen, vond ik mezelf terug en wist ik weer het beste uit mezelf te halen. In het begin toen ik de uitslag van de testen zag kon ik haast niet geloven dat het over mij ging. En door nu iedere dag datgene te doen waar ik blij van wordt, is werken als een hobby!” – Shirley

“De DNA test bevestigde wat ik altijd “wist”, maar niet goed kon plaatsen. Ik heb meer inzicht gekregen in mijn waarden. Doordat ik weet en leer wat mijn sterkte en minder sterke punten zijn, kan ik dit ook beter tijdens een sollicitatiegesprek duidelijk maken. De reis van mijzelf ontdekken gaat door, maar door iets tastbaar te hebben kan ik mezelf er altijd weer aan herinneren. ” – Melissa

INSPIRE – JOU

Wil je weten wat je in je hebt om van betekenis te zijn voor je omgeving? Met een Inspire Sessie vanuit de Keys filosofie ontdek je wat er altijd al in je zat en inspireren we jou om hiermee aan de slag te gaan. Breng je droom tot leven!

INSPIRE – TEAMS

Heb je als team frisse energie en nieuwe inspiratie nodig? Met een Inspire Sessie voor teams (her)ontdek je als team en teamlid je toegevoegde waarde en (re)activeer je je betrokkenheid bij de missie van de organisatie. Inspiratie gegarandeerd!

INSPIRE – ORGANISATIES

Wat ligt er in het hart van je organisatie?Hoe kom je van droom tot uitvoering? In een dagdeel nemen we mee aan de hand van het Keys gedachtegoed in het waarom, hoe en wat van je organisatie. Onze belofte: je gaat met een hoofd vol inspiratie en ideeën naar huis!

INTERESSE IN EEN INSPIRE SESSIE?

Op zoek naar inspiratie voor jezelf, je team of je organisatie? Wil jij een Inspire sessie boeken of wil je meer informatie ontvangen. Neem dan contact met ons op. De Inspire sessies worden gegeven op Kasteel Amerongen.

CONTACT

WIL JIJ OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Wil je maandelijks inspiratie ontvangen om te plussen, en wil je op de hoogte blijven van alles wat Keys te bieden heeft, zoals onze trainingen en andere sessies? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

AANMELDEN

JA, IK WIL OP DE HOOGTE BLIJVEN

Stuur mij maandelijks inspiratie om te plussen, en hou mij op de hoogte van alles wat Keys te bieden heeft.

Privacy beleid

Ik ga akkoord met de het privacy beleid van Keys (wij delen geen persoonsgegevens met derden).

Privacy beleid(Vereist)

X

CONTACT

Stichting Keys
Drostestraat 16
3958 BK Amerongen
0343 74 57 00

info@keystest.nl

VOLG ONS

© 2024 Stichting Keys - All rights reserved