OVER KEYS –

ONZE FILOSOFIE

UNLOCK YOUR FULL POTENTIAL

Bij Keys geloven we dat je als mens niet zomaar op de wereld bent. Jouw leven is bedoeld om waarde toe te voegen op die plekken waar jij actief bent.

Keys’ missie is om jou te helpen ontdekken wat jouw potentieel is. En dat in te zetten voor de wereld om je heen. Keys wil jou stimuleren om een verschil te maken in je omgeving. Ons doel is dat jij volledig tot je recht komt.

JOUW UNIEKE PLEK

Elke persoon op deze aarde is uniek. Heb je er wel eens bij stilgestaan wat dat betekent? Niet alleen je uiterlijk en karakter zijn uniek. Zelfs je DNA, onderscheidt jou van alle andere 7 miljard mensen op deze planeet.

Niemand kan jouw plek innemen. Je voegt iets toe wat niemand anders heeft. Hiervoor hoef je niets te doen. Je hebt aangeboren eigenschappen en talenten. Jij bent bedoeld om bij te dragen aan deze wereld. Net zoals in de natuur alles een eigen plek en functie heeft, zo heb jij dat in het leven ook.

Als mensen voelen dat ze van betekenis zijn ervaren ze het meeste geluk.

ONZE DROOM

Het is niet vanzelfsprekend dat je doet waarvoor je bedoeld bent. Er zijn in het leven allerlei omstandigheden die ervoor zorgen dat je van je plek raakt.

Keys wil mensen helpen terug te komen bij hun oorspronkelijke bedoeling. Datgene waarvoor je bent gemaakt. Wij dromen van een wereld waar mensen bloeien en waarde toevoegen.

We hebben gezien wat er gebeurt als mensen gaan leven vanuit hun potentieel. Als ze waarde gaan toevoegen in hun persoonlijke omgeving en in de samenleving. Dat perspectief is onze motor.

Als mensen voelen dat ze van betekenis
zijn ervaren ze het meeste geluk.

X

CONTACT

Stichting Keys
Drostestraat 16
3958 BK Amerongen
0343 74 57 00

info@keystest.nl

VOLG ONS

© 2024 Stichting Keys - All rights reserved