ORGANISATIE PROGRAMMA –

IMPACTVISIE

Wil je als organisatie maximale impact hebben? Dan is een glasheldere en concrete visie noodzakelijk. Keys maakt in een sessie van 1 dag, samen met jouw organisatie, jullie visie expliciet. Waar wil je als organisatie naartoe? Wat wil je bereiken? Vervolgens ontwikkelen we vanuit die duidelijke visie een concrete strategie met doelen waarmee je als organisatie de volgende dag aan de slag kan. Een nieuwe scherpe koers, waarmee je organisatie waarde toevoegt. Een Keys impactvisie richt zich op drie gebieden:

  • Incompany – Visie op medewerkers.
  • Business – Visie op business en externe stakeholders.
  • Social – Visie op de bijdrage aan de maatschappij en de wereld.

PROGRAMMA

1. Inspiratie – Kijk vanuit een nieuw en verrassend gezichtspunt naar jouw organisatie. Een inspirerende sessie over de drie impactgebieden: incompany, business en social.


2. Discover – Samen kijken we vooruit: waar wil je als organisatie naartoe. We definiëren een impactvisie voor de organisatie.


3. Activate – We reflecteren op de huidige situatie. Hoe ziet jouw organisatie er nu uit? Hoe verhoudt de organisatiestrutuur zich tot de visie van de organisatie? We formuleren strategische prioriteiten en doelstellingen per team.


4. Multiply – Het opstellen van een concreet plan voor het behalen van de doelstellingen en strategische prioriteiten.


5. Afsluiting – De finale! Een presentatie van de nieuwe visie voor de organisatie. Compleet met een stappenplan, opdracht en doelstellingen per team.

DAGRESULTAAT

  • Een visieboek voor je organisatie op basis van de drie impactgebieden.
  • Concrete strategische prioriteiten en doelen.
  • Een vernieuwde visie, met een nieuw perspectief. Er is zicht op het groeipotentieel en het maken van maximale impact.
  • Boost voor de bijdrage en het gevoel van eigenaarschap van medewerkers en teams.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Duur

1 dag

Tijd

09:00 – 17:00 uur

Aantal deelnemers

In overleg

Locatie

Op locatie of bij de Keys Academy in Amerongen

Kosten

€3500,- incl. btw

In een dag een visie
neerzetten leek onmogelijk,
maar het kan dus echt!

WERKWIJZE

Onze werkwijze bestaat uit drie stappen:

1. Intake

Tijdens een intakegesprek maken we kennis en bepalen we het organisatieprofiel van de organisatie. Bij Keys is het unieke, eigen DNA van een organisatie altijd het beginpunt. Van daaruit kijken we hoe de organisatie functioneert en bekijken we welk Keys programma passend is voor jouw organisatie.

2. Organisatiesessie met Keys

Samen met een van onze Keys Organisatie Activators wordt een van onze inspirerende en activerende organisatieprogramma’s doorlopen. Deze programma’s bewerkstelligen daadwerkelijk transformatie en zetten een gewenste beweging op gang.

3. Follow-up

De bereikte impact moet altijd worden doorontwikkeld, bijgestuurd en geoptimaliseerd voor maximale impact. Wil je organisatie daarvoor hulp van Keys? Dan bieden we een follow-up om deze maximale impact te borgen. Je kunt dit met de activator bespreken en een offerte hiervoor aanvragen.

In een dag een visie neerzetten leek onmogelijk, maar het kan dus echt!

KOSTEN

De kosten voor het hele programma bedragen €3500,- incl. btw. Is de organisatie een non-profitorganisatie? Neem dan contact met ons op voor mogelijkheden om gebruik te maken van een gereduceerd tarief.

LOCATIE

Onze sessies worden gegeven op de organisatie-locatie, of op de Keys Academy bij Kasteel Amerongen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

MEER INFO?

Ben je geïnteresseerd in dit programma of wil je jouw organisatie aanmelden, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

X

CONTACT

Stichting Keys
Drostestraat 16
3958 BK Amerongen
0343 74 57 00

info@keystest.nl

VOLG ONS

© 2024 Stichting Keys - All rights reserved