ORGANISATIE PROGRAMMA –

ORGANISATIE STRUCTUUR

Welke bedrijfsstructuur activeert het volle potentieel van jouw organisatie? Keys heeft een uniek programma om de bedrijfsstructuur tegen het licht te houden.

In 1 dag zetten we de organisatie op zijn kop en laten we je op een unieke manier kijken naar jouw organisatie. Zitten de juiste mensen op de juiste plek? Het doel is een structuur neer te zetten waarbij er groei wordt geactiveerd op alle impactgebieden van de organisatie: incompany, business en social.

PROGRAMMA

1. Kennismaken en inspiratie


2. Discover – Tijdens een inspirerende sessie onderzoeken we wat het doel is van de organisatie. Wat doe je, wat lever je? Waarom besta je? Welke organisatiestructuur is het meest passend en ondersteunend?

3. Activate – Een realitycheck. Wat is de huidige organisatiestructuur en in hoeverre komt deze overeen met de structuur die is uitgedacht in de voorgaande stap? Waar liggen ontwikkelmogelijkheden?

4. Multiply – We maken een plan om de huidige structuur te vernieuwen naar de structuur die gewenst is. Een duidelijk stappenplan. Hiermee weten medewerkers, teams en directie precies wat er van hen wordt verwacht. Hiermee kun je direct aan de slag.

5. Afsluiting – De finale! Aan het einde van de dag ontvangt je organisatie een overzichtelijk uitgewerkte organisatiestructuur. Een tastbaar resultaat na een inspirerende dag!

DAGRESULTAAT

  • Nieuwe denkwijze over de structuur van de organisatie.
  • Inzicht in wat jouw organisatie zou moeten doen: wat vraag je van een organisatie?
  • Ontwerp van een nieuwe organisatiestructuur.
  • Activatie en stappenplan om hiermee aan de slag te gaan.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Duur

1 dag

Tijd

09:00 – 17:00 uur

Aantal deelnemers

In overleg

Locatie

Op locatie of bij de Keys Academy in Amerongen

Kosten

€3500,- incl. btw

Met een nieuwe structuur
gaan we echt een verschil
merken en maken.

WERKWIJZE

Onze werkwijze bestaat uit drie stappen:

1. Intake

Tijdens een intakegesprek maken we kennis en bepalen we het organisatieprofiel van de organisatie. Bij Keys is het unieke, eigen DNA van een organisatie altijd het beginpunt. Van daaruit kijken we hoe de organisatie functioneert en bekijken we welk Keys programma passend is voor jouw organisatie.

2. Organisatiesessie met Keys

Samen met een van onze Keys Organisatie Activators wordt een van onze inspirerende en activerende organisatieprogramma’s doorlopen. Deze programma’s bewerkstelligen daadwerkelijk transformatie en zetten een gewenste beweging op gang.

3. Follow-up

De bereikte impact moet altijd worden doorontwikkeld, bijgestuurd en geoptimaliseerd voor maximale impact. Wil je organisatie daarvoor hulp van Keys? Dan bieden we een follow-up om deze maximale impact te borgen. Je kunt dit met de Activator bespreken en een offerte hiervoor aanvragen.

Met een nieuwe structuur gaan we echt een verschil merken en maken.

KOSTEN

De kosten voor het hele programma bedragen €3500,- incl. btw. Is de organisatie een non-profitorganisatie? Neem dan contact met ons op voor mogelijkheden om gebruik te maken van een gereduceerd tarief.

LOCATIE

Onze sessies worden gegeven op de organisatie-locatie, of op de Keys Academy bij Kasteel Amerongen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

MEER INFO?

Ben je geïnteresseerd in dit programma of wil je jouw organisatie aanmelden, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

X

CONTACT

Stichting Keys
Drostestraat 16
3958 BK Amerongen
0343 74 57 00

info@keystest.nl

VOLG ONS

© 2024 Stichting Keys - All rights reserved