Gebruikers aanmaken en uitnodigen

*** Op dit moment worden nieuwe gebruikers niet automatisch toegevoegd aan het systeem. Onderaan staat een voorbeeld van een mail die je zou kunnen gebruiken als basis om zelf de uitnodiging te versturen ***

Als je bent ingelogd als Activator wordt je automatisch doorgestuurd naar de overzichtspagina met de lopende tracks. Op dit moment is voor de Activator alleen nog de Discover track beschikbaar. Je kunt altijd via de link onder “Mijn KEYS” terug naar de Activator Portal mocht je ergens anders op de site zijn gekomen.

Om een nieuw persoon toe te voegen, moet je eerst een hoofdcontainer aanmaken. Voor de individuele trajecten is het handig om een organisatie toe te voegen onder de naam Individuele trajecten bijvoorbeeld. Dit kan via de blauwe knop “toevoegen organisatie”. Er verschijnt dan de volgende pop-up en vul de gegevens in en klik op “Opslaan”

Na een paar seconden verschijnt je nieuwe map aan de linkerkant. Als dit is gebeurt, klik dan op de naam en aan de rechterkant verschijnt nu het overzicht van de map. Dit werkt nu voor de meeste dingen. Links aanklikken/openklappen/etc. Rechts de gegevens en zaken aanpassen/toevoegen/etc.

Onder “Members” zie je een blauwe knop en daarmee kun je personen toevoegen aan de map. Klik op toevoegen en je krijgt de volgende pop-up om in te vullen:

Vul als eerste het e-mailadres in van de klant en wacht enkele seconden. Als de persoon in kwestie onlangs de test gedaan heeft, worden de meeste velden gevuld behalve het wachtwoord en mogelijk de taal. Het is erg belangrijk dat de Taal wordt ingesteld op Dutch (en dan ook zonder de toevoeging Formal of Belgium).
Bestaat de gebruiker nog niet, vul dan alle velden in en bedenk ook een wachtwoord. Er moet een cijfer, letter (hoofdletter en kleine letter) en speciale karakter (!,@,#,etc) in voorkomen en kopieer die gelijk in de mail. Ben je klaar, druk op Opslaan en de gebruiker wordt automatisch aangemaakt in alle systemen.

Als laatste moet je nog de ID test toevoegen. Dit kun je het beste doen op de hoofdmap. Ieder persoon die je later toevoegt heeft dan automatisch toegang tot de ID test. Klik bovenaan onder Vragenlijsten op toevoegen, selecteer de ID test en het is gebeurd!

*** VOORBEELD MAIL ***

Hoi KLANTNAAM,

Wat tof dat je mee wilt doen. Zoals besproken hier de link naar de test.

https://keystest.nl

Zodra je op de site bent kun je rechts bovenin klikken op MIJN KEYS. Je krijgt dan een inlogscherm te zien:

Gebruikersnaam: voorbeeldmail@gmail.com
Password: Fjd3fk%3

Als je bent ingelogd kom je automatisch op je overzichtspagina terecht voor de complete online track. Voor mij is het belangrijk dat je de DISCOVER test volledig afrond (dat is de eerste uit de reeks) en daarna via het submenu op die pagina gaat naar “Mijn Activator”. Daar staat nog een aanvullende ID test voor je klaar die je ook mag invullen.

Ik hoor graag of dit gelukt is en mocht je problemen hebben met een stap, dan hoor ik dat graag.

Groeten,

Jouw persoonlijke Activator

Powered by BetterDocs

CONTACT

Stichting Keys
Drostestraat 16
3958 BK Amerongen

info@keystest.nl

VOLG ONS

© 2024 Stichting Keys - All rights reserved