ORGANISATIE PROGRAMMA –

CULTUUR & MERKWAARDE

Keys helpt jouw organisatie de cultuur te beschrijven die past bij het hart van de organisatie. Een herkenbare en gedeelde cultuur vloeit voort uit het DNA en is verankerd in gedeelde waarden. Het bepaalt het gedrag en het handelen van elke medewerker. Je bouwt hiermee als organisatie aan je merkwaarde. Herkenbare en gedeelde waarden zorgen voor een bevlogen team, een gedeelde passie.

PROGRAMMA

1. Kennismaken en inspiratie


2. Discover – Elke organisatie is uniek en draagt een eigen cultuur met zich mee. Tijdens een inspirerende sessie ontdekken we wat het hart is van de organisatie en welke waarden daarbij horen. Die waarden dragen de organisatiecultuur.

3. Activate – Wat kenmerkt jouw organisatie in cultuur en gedrag? In hoeverre matcht dit met de cultuur die we in de discoverstap hebben bepaald? Waar liggen de ontwikkelpunten? Een cultuurverandering kan noodzakelijk zijn. Het moet goed voelen en iedereen moet willen bijdragen aan die impact die de organisatie wil realiseren.

4. Multiply – Gezamenlijk maken we een concreet plan. Hoe ziet de verandering eruit, wat zijn de daadwerkelijke stappen om dit te bewerkstelligen en waar liggen de verantwoordelijkheden? Met dit stappenplan weet iedere medewerker en elk team wat te doen.

5. Afsluiting – Aan het einde van de dag ontvangt je organisatie een cultuurboek. Een tastbaar resultaat van de dag waarin alles wat is besproken helder en overzichtelijk is weergegeven. Zo heb je handvatten om de cultuur te verankeren in je organisatie en je medewerkers hierin te betrekken. Én je bouwt hiermee aan je merkwaarde. Je kunt direct aan de slag: ga voor maximale impact!

DAGRESULTAAT

  • Een waardenportfolio.
  • Een cultuurboek waarin waarden worden vertaald naar gedrag en handelwijze.
  • Handvatten wat cultuurverandering concreet betekent in gedrag, voor medewerkers individueel en voor teams.
  • Een concreet plan waard de organisatie direct mee aan de slag kan.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Duur

1 dag

Tijd

09:00 – 17:00 uur

Aantal deelnemers

In overleg

Locatie

Op locatie of bij de Keys Academy in Amerongen

Kosten

€3500,- incl. btw

Een bijzondere dag waarin
we allemaal weer helder
hebben waar we voor staan.

WERKWIJZE

Onze werkwijze bestaat uit drie stappen:

1. Intake

Tijdens een intakegesprek maken we kennis en bepalen we het organisatieprofiel van de organisatie. Bij Keys is het unieke, eigen DNA van een organisatie altijd het beginpunt. Van daaruit kijken we hoe de organisatie functioneert en bekijken we welk Keys programma passend is voor jouw organisatie.

2. Organisatiesessie met Keys

Samen met een van onze Keys Organisatie Activators wordt een van onze inspirerende en activerende organisatieprogramma’s doorlopen. Deze programma’s bewerkstelligen daadwerkelijk transformatie en zetten een gewenste beweging op gang.

3. Follow-up

De bereikte impact moet altijd worden doorontwikkeld, bijgestuurd en geoptimaliseerd voor maximale impact. Wil je organisatie daarvoor hulp van Keys? Dan bieden we een follow-up om deze maximale impact te borgen. Je kunt dit met de Activator bespreken en een offerte hiervoor aanvragen.

Een bijzondere dag waarin we allemaal weer helder hebben waar we voor staan.

KOSTEN

De kosten voor het hele programma bedragen €3500,- incl. btw. Is de organisatie een non-profitorganisatie? Neem dan contact met ons op voor mogelijkheden om gebruik te maken van een gereduceerd tarief.

LOCATIE

Onze sessies worden gegeven op de organisatie-locatie, of op de Keys Academy bij Kasteel Amerongen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

MEER INFO?

Ben je geïnteresseerd in dit programma of wil je jouw organisatie aanmelden, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

X

CONTACT

Stichting Keys
Drostestraat 16
3958 BK Amerongen
0343 74 57 00

info@keystest.nl

VOLG ONS

© 2024 Stichting Keys - All rights reserved