ORGANISATIE PROGRAMMA –

MARKTPERSPECTIEF

Wat is je marktpotentieel? In een sessie van 1 dag ontdekt jouw organisatie dat met de Keys methode. Kijk met Keys vanuit andere gezichtspunten naar de organisatie en ontwikkel een vernieuwde focus op markt. Die focus is essentieel om tot maximale impact te komen.

Op wie wil je als organisatie impact hebben? Hoe kom je daarmee in verbinding? Samen brengen we de markt in kaart, ontwikkelen we een marktstrategie en als het nodig is een nieuw marktconcept.

PROGRAMMA

1. Kennismaken en inspiratie


2. Discover – Keys daagt je op een out-of-the-box manier uit om naar naar je organisatie zelf en naar de markt kijken. Je maakt de reis van de klant. Hoe ziet de markt eruit? Wat is de vraag en waar liggen groeikansen waar je je als organisatie op kunt richten?

3. Activate – Reflecteren op de huidige situatie. Hoe ziet het huidig marktconcept eruit? Hoe is de dienstverlening momenteel? Wat is de toegevoegde waarde van de dienst of het product dat je aanbiedt? Samen ontwerpen we een marktconcept en een model voor dienstverlening dat past bij het hart van de organisatie.

4. Multiply – Per onderdeel maken we een concreet stappenplan. Met dit plan kunnen werknemers, teams en leidinggevenden direct aan de slag. Zo kunnen kansen optimaal benut worden en kan de organisatie maximale impact hebben.

5. Afsluiting – De finale! Aan het einde van de dag ontvangt je organisatie een concept-marktstrategie. Een tastbaar resultaat na een inspirerende dag!

DAGRESULTAAT

  • Een nieuw organisatieprofiel. Een duidelijk inzicht in groei- en marktpotentieel: waar liggen groeikansen?
  • Out-of-the-box concept voor het behalen van jouw doelen en het nastreven van jouw visie.
  • Een andere manier van kijken naar de markt. Kijken vanuit klantperspectief.
  • Een vernieuwd marktconcept en een model voor dienstverlening: concrete ideeën waar je direct mee aan de slag kunt.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Duur

1 dag

Tijd

09:00 – 17:00 uur

Aantal deelnemers

In overleg

Locatie

Op locatie of bij de Keys Academy in Amerongen

Kosten

€3500,- incl. btw

Een nieuwe focus en
marktstrategie, het helpt ons
echt impact maken.

WERKWIJZE

Onze werkwijze bestaat uit drie stappen:

1. Intake

Tijdens een intakegesprek maken we kennis en bepalen we het organisatieprofiel van de organisatie. Bij Keys is het unieke, eigen DNA van een organisatie altijd het beginpunt. Van daaruit kijken we hoe de organisatie functioneert en bekijken we welk Keys programma passend is voor jouw organisatie.

2. Organisatiesessie met Keys

Samen met een van onze Keys Organisatie Activators wordt een van onze inspirerende en activerende organisatieprogramma’s doorlopen. Deze programma’s bewerkstelligen daadwerkelijk transformatie en zetten een gewenste beweging op gang.

3. Follow-up

De bereikte impact moet altijd worden doorontwikkeld, bijgestuurd en geoptimaliseerd voor maximale impact. Wil je organisatie daarvoor hulp van Keys? Dan bieden we een follow-up om deze maximale impact te borgen. Je kunt dit met de Activator bespreken en een offerte hiervoor aanvragen.

Een nieuwe focus en marktstrategie, het helpt ons echt impact maken.

KOSTEN

De kosten voor het hele programma bedragen €3500,- incl. btw. Is de organisatie een non-profitorganisatie? Neem dan contact met ons op voor mogelijkheden om gebruik te maken van een gereduceerd tarief.

LOCATIE

Onze sessies worden gegeven op de organisatie-locatie, of op de Keys Academy bij Kasteel Amerongen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

MEER INFO?

Ben je geïnteresseerd in dit programma of wil je jouw organisatie aanmelden, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

X

CONTACT

Stichting Keys
Drostestraat 16
3958 BK Amerongen
0343 74 57 00

info@keystest.nl

VOLG ONS

© 2024 Stichting Keys - All rights reserved