ORGANISATIE PROGRAMMA –

ORGANISATIE DNA

Iedere organisatie en elk bedrijf heeft een uniek profiel. Een eigen DNA. Keys helpt organisaties om hun identiteit scherp te verwoorden. Hiervoor hebben we een unieke en eigen methode. In deze DNA-sessie leggen we samen vast wat dit profiel is.

Dit doen we op 3 gebieden: incompany, business en social. Het profiel gebruiken we als fundament voor impact. Want als je weet wie je als organisatie bent, waar de organisatie voor staat en waar die voor bestaat, weet je welke keuzes moeten worden gemaakt voor het maken van maximale impact

PROGRAMMA

1. Kennismaken en inspiratie


2. Discover – We kijken naar de organisatie als persoon. Tijdens een inspirerende sessie wordt antwoord gegeven op de vragen: Wat kenmerkt de organisatie, waar bestaat hij voor en wat zijn de waarden van de organisatie? Welke beweging wil de organisatie maken?

3. Activate – We reflecteren op de huidige organisatie. Hoe verhoudt die zich tot het organisatieprofiel dat we hebben opgetekend? Op welke plekken wordt het DNA-profiel al geleefd en waar ligt het ontwikkelpotentieel?

4. Multiply – Het opstellen van een concreet plan. Hierin wordt stapsgewijs geformuleerd hoe de organisatie zijn vanuit het zijn DNA kan leven.

5. Afsluiting – De finale! Aan het einde van de dag ontvangt je organisatie een organisatieboek waarin het DNA-profiel van de organisatie en de plannen overzichtelijk worden weergegeven. Een tastbaar resultaat na een inspirerende dag!

DAGRESULTAAT

  • Een nieuw organisatieprofiel. Een duidelijk geformuleerd profiel van de organisatie en haar bestaansdoel. Dit is een meetlat waarlangs je alle toekomstige beslissingen kunt leggen. Waarmee je kunt filteren of iets bij het hart van de organisatie past of niet.
  • Een profielboek van je organisatie, met daarin het profiel én de opgestelde plannen.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Duur

1 dag

Tijd

09:00 – 17:00 uur

Aantal deelnemers

In overleg

Locatie

Op locatie of bij de Keys Academy in Amerongen

Kosten

€3500,- incl. btw

Nu pas realiseer ik me hoe
belangrijk het is om te weten
waarin we uniek zijn.

WERKWIJZE

Onze werkwijze bestaat uit drie stappen:

1. Intake

Tijdens een intakegesprek maken we kennis en bepalen we het organisatieprofiel van de organisatie. Bij Keys is het unieke, eigen DNA van een organisatie altijd het beginpunt. Van daaruit kijken we hoe de organisatie functioneert en bekijken we welk Keys programma passend is voor jouw organisatie.

2. Organisatiesessie met Keys

Samen met een van onze Keys Organisatie Activators wordt een van onze inspirerende en activerende organisatieprogramma’s doorlopen. Deze programma’s bewerkstelligen daadwerkelijk transformatie en zetten een gewenste beweging op gang.

3. Follow-up

De bereikte impact moet altijd worden doorontwikkeld, bijgestuurd en geoptimaliseerd voor maximale impact. Wil je organisatie daarvoor hulp van Keys? Dan bieden we een follow-up om deze maximale impact te borgen. Je kunt dit met de activator bespreken en een offerte hiervoor aanvragen.

Nu pas realiseer ik me hoe belangrijk het is om te weten waarin we uniek zijn.

KOSTEN

De kosten voor het hele programma bedragen €3500,- incl. btw. Is de organisatie een non-profitorganisatie? Neem dan contact met ons op voor mogelijkheden om gebruik te maken van een gereduceerd tarief.

LOCATIE

Onze sessies worden gegeven op de organisatie-locatie, of op de Keys Academy bij Kasteel Amerongen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

MEER INFO?

Ben je geïnteresseerd in dit programma of wil je jouw organisatie aanmelden, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

X

CONTACT

Stichting Keys
Drostestraat 16
3958 BK Amerongen
0343 74 57 00

info@keystest.nl

VOLG ONS

© 2024 Stichting Keys - All rights reserved