TEAM PROGRAMMA

DE TEAMDAG

Het teamprogramma van Keys maakt het volle potentieel van jouw team inzichtelijk. In 1 dag heb je als team en als medewerker een uniek inzicht in jezelf en in het functioneren van jouw team. Het Keys Teamprogramma is een activerend programma voor ieder team! Het opent nieuwe perspectieven en creëert beweging!

PROGRAMMA

Tijdens de inspirerende teamdag, krijgen teamleden inzicht in elkaars unieke Keys Profiel. Aan de hand van dit teamprofiel krijgt het team inzicht in de sterke punten van het team en inzicht in de ‘open spots’. De activator kent de opdracht van het team en geeft advies hoe het team optimaal kan samenwerken en gebruik kan maken van de individuele talenten en eigenschappen. Met deze inzichten kan het team maximaal het aanwezige potentieel activeren en benutten.

Tijdens de intake heeft de activator kennis gemaakt met de teamopdracht. De activator zal tijdens de teamdag praktische inzichten en tools geven om het aanwezige potentieel zo te positioneren dat het team haar teamopdracht kan realiseren.

DAGRESULTAAT

  • Je kijkt op een nieuwe, frisse manier naar je team.
  • Teamleden hebben inzicht in elkaar natuurlijke talenten en eigenschappen.
  • Ieder heeft maximale inspiratie om het volle potentieel van het team uit te leven.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Duur

1 uur intakegesprek

1 uur per medewerker

1 dag teamsessie

Tijd

09:00 – 17:00 uur

Aantal deelnemers

In overleg

Locatie

Op locatie of bij de Keys Academy in Amerongen

Kosten

€3500,- incl. btw

Nu ik de kwaliteiten van mijn
collega’s ken, is samen iets
oppakken veel makkelijker.

VOORBEREIDING

De voorbereiding voor de teamdag bestaat uit drie stappen:

1. Intake

Voorafgaand aan het teamdag vindt er een intakegesprek plaats. Tijdens de intake leren wij graag het team en de organisatie kennen. Welke rol of verantwoordelijkheid heeft het team en uit welke teamleden bestaat het team? Aansluitend kijken wij naar de vraag en de behoefte die er is. Met deze input bepalen wij de doelen voor de teamdag.

2. Keys Test en vragenlijst

Bij aanvang van de teamdag ontvangen alle teamleden een uitnodiging voor de online Keys Test. De Keys Test geeft iedere medewerker inzicht in zijn of haar natuurlijke talenten en eigenschappen. Daarnaast sturen we een enquête. Deze anonieme enquête wordt specifiek samengesteld voor jouw team en is gericht op de thema’s die besproken zijn bij de intake. Deze enquête geeft verdiepend inzicht over het team waarin de uitkomsten mogelijk meegenomen worden tijdens de persoonlijke gesprekken en de teamdag.

3. Follow-up

Voorafgaand aan de teamdag heeft ieder teamlid een persoonlijk gesprek met de Keys Activator. Allereerst is dit een kennismaking tussen de Keys Activator en het teamlid. Tijdens dit gesprek wordt de uitslag van de persoonlijke Keys Test besproken. Dit gesprek geeft teamleden inzicht in hun persoonlijke eigenschappen en talenten. Het doel van dit gesprek is verdiepend inzicht te krijgen in de achtergronden van de teamleden en samenwerking in het team.

Nu ik de kwaliteiten van mijn collega’s ken, is samen iets oppakken veel makkelijker.

KOSTEN

De kosten voor het hele programma bedragen €3500,- incl. btw. Is de organisatie een non-profitorganisatie? Neem dan contact met ons op voor mogelijkheden om gebruik te maken van een gereduceerd tarief.

LOCATIE

Onze sessies worden gegeven op de organisatie-locatie, of op de Keys Academy bij Kasteel Amerongen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

MEER INFO?

Ben je geïnteresseerd in dit programma of wil je jouw organisatie aanmelden, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

X

CONTACT

Stichting Keys
Drostestraat 16
3958 BK Amerongen
0343 74 57 00

info@keystest.nl

VOLG ONS

© 2024 Stichting Keys - All rights reserved