OVER KEYS –

WIE ZIJN WE?

DE KEYS FOUNDATION

Keys bestaat sinds 2007. We zijn een stichting die wereldwijd mensen, teams en organisaties wil begeleiden, motiveren en inspireren bij het ontsluiten van hun potentieel.

Met onze Keys Test, programma’s en trainingen helpen we individuen, bedrijven en organisaties om hun unieke potentieel te ontdekken en dat in te zetten voor de wereld om hen heen.

KEYS ACTIVITEITEN

Keys biedt een uiteenlopend aanbod aan programma’s en trainingen voor individuen, teams en organisaties. Via onze Activation Track en de Keys Academy willen wij inspireren en motiveren. We hebben een uniek traject ontwikkeld waarmee je een nieuwe kijk krijgt op wie je bent, wat je kan, en waar en hoe jij waarde toevoegt aan de wereld om je heen. De basis hiervan is de Keys Test. Dit traject bieden we in verschillende programma’s aan, aan individuen, teams en organisaties.

Ik geloof dat het werk van de Keys Foundation de wereld heel veel goeds kan brengen.

STEUN ONS WERK

Ben je enthousiast geworden over Keys? Steun dan ons werk en draag bij aan de Keys community. Dat kan op drie manieren:

Financieel

Keys is een stichting zonder winstoogmerk. Wij zijn deels afhankelijk van giften om ons werk te kunnen doen. Met jouw bijdrage kan Keys investeren in het opleiden van trainers, het laten groeien van de Keys community en de Keys programma’s (wereldwijd) doorontwikkelen. Steun ons met jouw gift op NL12 RABO 0361 8796 79 ter attentie van Stichting Keys.

Word Keys Trainer

Laat de Keys community groeien en volg een opleiding aan de Keys Academy. Hiermee kun je mensen in je omgeving helpen of kun je de Keys filosofie toepassen in jouw team of organisatie.

Inspire

Promoot Keys in je omgeving, vraag
materiaal aan of nodig ons uit voor een Inspire sessie.

X

CONTACT

Stichting Keys
Drostestraat 16
3958 BK Amerongen
(0343) 745700

info@keystest.nl

VOLG ONS

© 2023 Stichting Keys - All rights reserved