ORGANISATIES –

ONZE PROGRAMMA’S

Keys heeft vijf gevalideerde organisatieprogramma’s en een teamprogramma waarmee iedere organisatie en elk bedrijf direct aan de slag kan. De programma’s zijn gericht op visie, organisatie, markt en cultuur.

Ze zijn eenvoudig toe te passen en hebben de transformatiekracht die veel organisaties op dit moment zo nodig hebben. De Keys methode wordt wereldwijd, door zowel startups als gerenommeerde multinationals gebruikt.

IMPACTVISIE

Organisatieprogramma

Om maximale impact te kunnen realiseren, is een glasheldere visie nodig. Tijdens een inspirerende sessie wordt de visie van de organisatie concreet gemaakt en zetten we samen een strategie uit.

ORGANISATIE DNA

Organisatieprogramma

Iedere organisatie heeft een eigen DNA. Een uniek eigen profiel. In deze sessie leggen we samen vast wat dit profiel is. Dit gebruiken we als fundament voor impact

MARKTPERSPECTIEF

Organisatieprogramma

Maximale impact bereikt je met een goede focus op de markt. Samen met Keys wordt de markt in kaart gebracht en wordt de organisatie begeleid bij het ontwikkelen van een strategie.

CULTUUR & MERKWAARDE

Organisatieprogramma

Keys helpt jouw organisatie de cultuur te beschrijven die past bij het hart van de organisatie. We onderzoeken herkenbare en gedeelde waarden. Deze vertalen we naar concreet werk en gedrag.

ORGANISATIESTRUCTUUR

Organisatieprogramma

Welke bedrijfsstructuur activeert het volle potentieel van jouw organisatie? Keys heeft een uniek programma om de structuur tegen het licht te houden. Wij ontwerpen een structuur die werkt.

DE TEAMDAG

Teamprogramma

Keys geeft inzicht in de sterke punten en de ‘open spots’ van iedere medewerker en van het team als geheel. In 1 dag maken we samen het volle potentieel van jouw team inzichtelijk.

VRAGEN OF ADVIES NODIG?

X

CONTACT

Stichting Keys
Drostestraat 16
3958 BK Amerongen
0343 74 57 00

info@keystest.nl

VOLG ONS

© 2024 Stichting Keys - All rights reserved